Компанията Cooler Master съобщи за пускането на процесорните охладителни системи MasterAir MA620P и MA621P. Според разработчика,

...
Компанията Cooler Master съобщи за пускането на процесорните охладителни системи MasterAir MA620P и MA621P. Според разработчика,
Коментари Харесай

Cooler Master пуска мощния CPU-охладител MasterAir MA620P в три версии

Компанията  Cooler Master  съобщи за стартирането на процесорните охладителни системи  MasterAir MA620P  и  MA621P . Според разработчика, решенията по продуктивност могат да задминат даже и някои водни охладителни системи.
В структурата на новите артикули са включени два огромни алуминиеви радиатора. Реализирана е още поддръжка на технологията CDC 2.0 и има два фирмени вентилатора MasterFan MF120R RGB. Продуктите употребяват шест медни пресовани в основата топлинни тръби. Те са в пряк контакт с процесора.



Известно е, че мощността на охладителите е задоволителна с цел да работят с 200-ватови процесори. При това, в моделите е допустимо увеличение на продуктивността, с помощта на опцията за монтиране на трети вентилатор. Имайте поради, че авансово инсталираните вентилатори имат RGB LED подсветка. Потребителите ще получат опция за избор на цвят, бляскавост и резултати на светлинното зарево. Освен това, Cooler Master MasterAir MA620P и MA621P поддържат синхронизация на цветните илюстрации с продуктите на ASUS, Gigabyte, MSI и ASRock.



Имайте поради, че моделът MA621P съставлява тъкмо копие на MA620P, само че в този случай крепежната система е планувана само за процесорите AMD Threadripper. Трябва да се каже също, че тук участва още една трета версия на охладителя, носеща наименованието  MA620P TUF Edition .

И трите устройства са оценени от производителя на  €79,99 .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР